Loading...

Glazen Achterwanden

Glazen Achterwanden 2018-10-15T15:42:59+00:00

Glazen achterwanden worden vaak gebruikt in een keuken of toilet. Ze zijn niet alleen erg praktisch in de schoonmaak, ze geven uw keuken of toilet ook een compleet andere sfeer. Een luxe en praktische oplossing voor een trendy interieur.

Glazen achterwand – Keuken

Een onderhoudsvriendelijke aanvulling op uw keuken, is het plaatsen van een glazen achterwand. Glas is ideaal schoon te maken, met name achter een kookplaat of fornuis. Zo komt er geen vuil meer tegen uw muur of tussen de voegen van uw tegels. Daarnaast worden de achterwanden van hardglas gemaakt en zijn ze dus hittebestendig.

De achterwanden zijn te leveren in ondenkbaar veel kleuren, dus ook voor uw keuken. Neem hier contact met ons op voor advies!

Moderne achterwand van glas in een keuken
Design glazen achterwand voor toilet

Glazen Achterwanden – Toilet

Glas is zelfs toe te passen in de kleinste kamer van uw woning. In het toilet is een glazen achterwand de meest hygiënische oplossing denkbaar. Door het ontbreken van tegelvoegen, blijft uw toilet makkelijk schoon en hygiënisch te houden. Ook achterwanden voor een toilet zijn leverbaar in alle denkbare kleuren, dus wij adviseren u graag.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan

Prijzen & Voorwaarden (Kies nu een Pakket Uit ! )

Tekst hier( Waarom mensen moeten gaan kiezen)

Glaszetter Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den haag
Glaszetter Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den haag
Glaszetter Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den haag