In en om het huis kunnen balustrades geplaatst worden om de veiligheid van uw woning te vergroten. Om uw veiligheid te garanderen gebruiken wij voor alle toepassingen veiligheidsglas in de vorm van gelaagd of gehard glas. Deze glassoorten zijn tot 5 keer sterker dan andere glassoorten. Onze glazen balustrade is in alle maten en soorten te leveren.

Glazen balustrade – Balkon

Bij het plaatsen of vervangen van een balkonbalustrade hebben wij uw veiligheid hoog in het vaandel. We gebruiken daarom te allen tijde stevige constructiemethoden en veiligheidsglas. Onze constructie is dan ook wind- en weerbestendig. Vervolgens kijken we samen met u naar uw wensen voor de uitstraling van uw balustrade. Zo leveren wij balustrades met of zonder leuning en in verschillende kleuren. Samen met u vinden we de best passende glasoplossing voor uw woning. Wij bieden een brede assortiment aan glazen balustrade

Glazen balustrade kopen, leveren en monteren - Wingman Montage
glazen balustrades op maat voor interieur en exterieur

Glazen balustrade – trapopening

Voor woningen met een trapgat of trapopening in huis, is een stevige balustrade belangrijk. Een balustrade hoeft tegenwoordig niet alleen meer van hout te zijn. Een glazen trapbalustrade heeft een chique en luxe uitstraling en geeft een rijk effect aan uw interieur. De balustrades zijn te plaatsen met of zonder leuning en te allen tijde met een stevige constructie om uw veiligheid te garanderen. Alle trapbalustrades zijn daarnaast leverbaar in verschillende kleuren en soorten. Om tot het mooiste resultaat te komen, adviseren wij u graag.