Glazen deur

Een glazen deur is een eye-catcher in een woning en is passend in ieder interieur. Van klassiek tot modern, in iedere woning is een passende glazen deur te plaatsen door de eindeloze mogelijkheden. Niet alleen de kleur van het glas, maar ook het deurbeslag is in iedere denkbare mogelijkheid op maat te maken. Glazen binnendeuren geven uw woning een ruimtelijker karakter en zorgen voor optimaal gebruik van daglicht in uw interieur.

De deuren worden doorgaans gemaakt van hardglas omdat dit vijf keer sterker is dan normaal glas. Wanneer het toch breekt, valt dit uiteen in kleine ongevaarlijke glasdeeltjes. Lees hier meer over alle soorten deuren. Wij kunnen ook een glazen deur op maat leveren. Voor advies en inzicht in alle mogelijkheden komen wij graag bij u langs.

Glazen deur op maat

Bent u op zoek naar een glazen deur op maat? Dan bent u bij Wingman montage op het juiste adres. Wij kunnen een glazen deur op maat laten maken, passend aan uw wensen. Voor meer informatie over glazen deuren op maat kunt u contact met ons opnemen.

Een glazen deur, geleverd en gemonteerd door Wingman Montage uit Rotterdam.

Glazen aanslagdeuren & Glazen schuifdeuren

Glazen aanslagdeuren zijn deuren zoals we ze doorgaans in huis kennen. Deuren die naar één kant open kunnen draaien. Dit is de meest geplaatste optie in een woonhuis. Geef uw woning een unieke nieuwe uitstraling met nieuwe deuren. Glazen pendeldeuren zijn deuren die naar twee kanten open kunnen draaien. Dit soort zien we vaak in kantoren, maar tegenwoordig ook steeds vaker in woningen. We plaatsen ook dubbele pendeldeuren, hiermee creëer je een luxe uitstraling in bijvoorbeeld uw gang of portaal.

Glazen schuifdeuren

Weer een ander type deur is een glazen schuifdeur oftewel glazen deur. Glazen schuifdeuren worden vaak gebruikt in een woning als tussendeur naar bijvoorbeeld een serre, keuken of hal. Het voordeel van een glazen schuifdeur is de minimale ruimte die deze bij openen in beslag neemt. De trend van nu is een schuifdeur in “barnstijl”. Een trend met een landelijk karakter door de stoere stalen schuifelementen. Het voordeel van een glazen barn deur, is het moderne karakter van het glas, waardoor dit een optie is die in vrijwel ieder interieur kan passen.

Glazen schuifwand van interieurglas, veilig hardglas

Glazen industriële deuren

Industriële of retro deuren zijn deuren met kenmerkende (vaak donkere) stalen kozijnen. Door de robuuste en stoere uitstraling krijgt een interieur een hele andere twist. U kunt ervoor kiezen een echt stalen kozijn, maar bijvoorbeeld ook een aluminium kozijn. Voordeel: de kosten zijn aanzienlijk lager en de uitstraling is hetzelfde!

glazen deur

Glazen Douchedeuren

Een andere vorm van een binnendeur, is natuurlijk een veelgebruikte glazen douchedeur. Om een badkamer ruimtelijker te maken plaatsen we vaak een glazen douchedeur en/of douchewanden. Alle douchewanden worden van veiligheidsglas gemaakt en door een speciale coating, is het glas ook nog eens makkelijk schoon te houden. Deze elementen vallen allemaal onder het kopje glazen deur.

Klik hier voor badkamerglas

Deurbeslag

Deurbeslag is een verzamelnaam voor alle materialen op, aan en rond een deur. Denk hierbij aan de deurklink, de scharnieren en het soort slot. Zoals gezegd maken wij uw deur op maat, dus heeft u ook ruime keuze uit ons deurbeslag. Voor ieder interieur, van klassiek tot modern, kunnen wij u adviseren. Door onze nauwe samenwerking met enkel A-kwaliteit merken zijn de mogelijkheden eindeloos. Heeft u een mooi voorbeeld? Dan zoeken wij daarvoor het gepaste glas en deurbeslag.

glazen deur