Badkamer op maat

Een moderne badkamer wordt vaak voorzien van een glazen (inloop) douche. Dit valt onder het segment glazen douchewand. Wingman Montage meet, levert en plaatst alle soorten glas in uw badkamer. Ook leveren wij glas met een speciale coating, waardoor uw glaswand of glazen deur makkelijk schoon en kalkvrij blijft. Liever iets meer privacy? Wij leveren ook gekleurd en melkglas.

Glazen Douchewand op maat

Een inloopdouche is te plaatsen met een dichte wand, maar ook met een glazen douchewand. Hierdoor lijkt een badkamer ruimtelijker én heeft u meer doucheruimte. Een glazen douchewand is gemakkelijk te plaatsen en gemakkelijk schoon en kalkvrij te houden. Door de verschillende constructiemogelijkheden kunt u een douchewand op maat laten maken, geheel in de stijl van uw badkamer.

Badkamerglas of glazen douchewand montage
Luxe glazen douchewand voor een badkamer

Douchedeur

Heeft u liever geen inloopdouche, maar wilt u de mogelijkheid om uw douche af te sluiten? Met de verschillende soorten douchedeuren is dit zo geregeld. Ook onze douchedeuren leveren wij op maat, met een ruime keuze uit deurknoppen en materialen.

Douche schuifdeur

Ruimtebesparend en even functioneel als een openslaande deur: een schuifdeur in uw douche. Dit is een ideale optie voor kleinere ruimtes. Niet alleen rechte en vierkante vormen zijn mogelijk, ook ronde vormen voor een luxe uitstraling.

Luxeschuifdeur voor een douche
Glaszetter Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den haag

Spiegel

Er zijn maar weinig badkamers zonder spiegel. Om een perfect passende spiegel te plaatsen, komen wij graag uw wensen inventariseren. Een levensgrote passpiegel of een kleine ronde, ieder denkbaar formaat is te bestellen. In een badkamer plaatsen wij ook vaak verwarmde spiegels, zodat u nooit meer last heeft van condens.

Werkomgeving badkamer Rotterdam & Schiedam

Wij zijn specialisten in het plaatsen van glazen douchewanden. Daarnaast plaatsen wij in de buurt van Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Den haag nieuwe badkamers.

Glaszetter Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en Den haag