Loading...

Glazen muren

Glazen muren2019-04-26T13:46:12+00:00

Glazen muren

Het plaatsen van een glazen scheidingswand of glazen muur is de meest ruimtelijke optie om uw ruimtes te scheiden. Niet alleen de lichtinval wordt perfect verdeeld, een glazen muur wint ook ruimte ten opzichte van een stenen muur. Een glazen divider kan daarnaast evengoed geluidswerend zijn als iedere andere soort muur. Het glas is compleet transparant te leveren, maar ook (deels) geblindeerd voor meer privacy.

Vraag hier vrijblijvend een offerte aan
Glaszetter utrecht

Glazen Scheidingswand & Glazen muren

De een noemt het een roomdivider, de andere een scheidingswand. Een tussenwand van glas verdeelt ruimtes op een zo transparant mogelijke manier. Bij ruimtes met weinig lichtinval, is een glazen divider een uitermate geschikte oplossing. Dit wordt eigenlijk ook wel glazen muren genoemd. Niet alleen in kantoren, maar juist ook in woningen kan een scheidingswand een luxe en moderne uitstraling geven. Door de talloze mogelijkheden in deur- en glasbeslag, kan iedere wand en deur op maat gemaakt en in iedere interieurstijl geplaatst worden. [LINK: Lees hier] meer over alle soorten glazen deuren.

Onze experts gaan graag met u om de tafel om te kijken naar de mogelijkheden in uw woning. Tegelijkertijd kunnen zij u alle opties deur- en glasbeslag laten zien, passend aan uw interieur.

Trend: Industriële retro scheidingswand

De laatste trend op het gebied van glazen tussenwanden, zijn industriële of retro scheidingswanden. Deze stijl is tegenwoordig niet alleen te vinden in oude industriële panden, maar wordt steeds vaker naar de woonkamer gebracht. De jaren ’60 stijl wanden geven een robuuste luxe sfeer aan een woning en zijn een echte eyecatcher voor het interieur.

Glazen tochtportaal

Tochtportalen zien we vaak bij bedrijven, restaurants of fabrieken. Een tochtportaal is eigenlijk een kleine hal, die tocht voorkomt in een grotere ruimte en is dus ook geschikt voor in een woning. Een hal is vaak een kleine afgesloten ruimte, die niet bij de woonkamer betrokken wordt. Het vervangen van één of meer muren geeft de woning direct meer lichtinval en doet ruimtelijker aan. Ook deze vorm van glas is leverbaar in retro/industriële stijl.